Köpvillkor

Allmänt

När du köper en produkt här på ConMan (biljett.confusion.nu) är du som kund ansvarig för att beställningen är korrekt. Läs dessa köpvillkor och kontrollera uppgifterna i beställningen. Slutför köpet genom att betala via Payson vilket är ett steg i beställningsprocessen. Du accepterar dessa köpvillkor genom att slutföra din beställning och betala.

Vidareförsäljning

En biljett får överlåtas eller säljas vidare till annan person, dock ej till högre pris än inköpspris. Om vi upptäcker någon som bedriver andrahandsförsäljning med högre priser än inköpspriset kommer vi beslagta de biljetterna. För att hjälpa oss säkerställa att biljettpriserna hålls på de utsatta nivåerna ber vi er rapportera alla fall av otillåten andrahandsförsäljning till info@confusion.nu

Transaktionssavgift

ConFusion tar inte ut några transaktionsavgifter på beställningar via ConMan.

Din biljett är en värdehandling

Din biljett är en värdehandling och du ansvarar själv för den.

Personliga biljetter

En personlig biljett gäller endast för den person vars namn står på biljetten. För att vidareförsäljning ska kunna ske måste detta därför göras genom vårt biljettsystem.

Återbetalningsregler

Du har ångerrätt enligt distansavtalslagen. Detta innebär att du har möjlighet att inom 14 dagar ångra dig vid köp av produkter från ConFusion. Biljetter till ConFusion saknar däremot enligt samma lag ångerrätt. Vid frågor eller funderingar kontakta oss på info@confusion.nu eller via kontaktformuläret.