BFB & CF-store

 

CF-Store

Här säljer vi våra trycksaker! Dessa går även att köpa online i beljettförsäljningssystemet så om du vill vara säker på att få en snygg Confusion t-shirt, ett tygmärke eller vår supersnygga Confusion-badge passa på att köpa dem samtidigt som du köper din biljett!

Öppettider för CF-store
Fredag: 15:00-00:00
Lördag: 11:00-00:00
Söndag: 11:00-15:00

 

BFB – Besökarnas försäljningsbord

Det är här du som besökare har möjlighet att lämna in saker som vi sedan säljer åt er! Så plocka fram era gamla manga pockets som står och samlar damm, eller varför inte några gamla accessoarer som inte används. Det är sedan bara att komma förbi innan konventet stänger och hämta ut era saker!

Viktigt att tänka på:
Confusion tar bara emot saker som har med konventets inriktning. Confusion tar inte emot saker som inte får säljas enligt svensk lag. Du måste själv hämta ut dina saker – du kan inte be någon annan att göra det. Har du glömt att hämta ut dina saker innan konventet stänger kan vi tyvärr inte returnera dem.

Du lämnar in saker på egen risk – Confusion ansvarar inte för borttappade saker. Confusion tar 10% av vinsten för varje såld vara. Du prissätter själv dina varor så var förberedd så går det fortare att lämna in!

 

Öppetider BFB:

Fredag: 15:00-00:00
Endast inlämning av saker. Du kan inte hämta ut det som har sålts.

Lördag: 11:00-15:00
Inlämning och uthämtning.

Söndag: 11:00-15:00
Endast uthämtning av saker. Tänk på att hämta sakerna innan Confusion stänger 15:00.